torsdag 1 januari 2009

Ett helt nytt och fräscht år!

Eller fräscht och fräscht... Det börjar inte i den andan. Sitter i ett hav av använda näsdukar, febrig, hostig och helt slut. Men bättre ska det bli, har stora förhoppingar på 2009! Jag har ju turen att efter de tre bästa åren i mitt liv med världens finaste person få en till i mitt liv att lära känna och älska lika mycket.

Hade en jättebra avslutning på 2008 med Mats, Tessan och gullungarna. Åt en massa god mat, spelade spel och tog det alldeles lagom lugnt. Vi har verkligen alltid så himla mysigt när vi är där, man längtar alldeles särskilt tillbaks till stan efter ett besök hos dem!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åå vad gullig du är. Vi hade också en jättebra avslutning på året tillsammans med er, tack, det var verkligen supertrevligt!
Och vi längtar verkligen efter er också och ni är välkomna hit när ni vill!!!!

Jo just det.. Tänkte ju skicka med dig en "doggybag" med alla körsbär i likör, men det glömdes ju helt bort. Så, jag är ledsen att säga det, men dom hamnade tyvärr i soporna :o/ hahaha

Hoppas du är på bättringsvägen med förkylningen i alla fall och att ni alla mår bra!
Saknar er massor!!!! pusss åå kraam

Anonym sa...

Lekfarbrorn Peter med mina prinsessor!!!
Han var bra sugen på att vara med och hoppa han med :o)
Och jag vill att ni ska veta att tjejerna gillar er!!!

Jenny sa...

Jag är tacksam för att min doggybag åkte i soporna. Vi kämpar här hemma med sista aladdinkartongen och det börjar tro det eller ej att bli kämpigt... T o m körsbären går trögt!