söndag 18 januari 2009

Söndagsmys

Trots tjockångest och för liten bikini gav jag mig iväg till centralbadet. Det var första gången jag var där och jag blev positivt överraskad! Hann förutom lite motionssim doppa min lekamen (och därigenom höja vattennivån med några cm) i flera olika sorters vatten och svettas i olika slags bastu (bastun? bastuer? hm...). Kunde lätt ha fördrivit en heldag där, speciellt om några månader. Det fanns en bar och restaurang där man kunde sitta i baddrock och ta ett glas vin, dessutom har de gym och en massa olika pass. Funderar på att köpa 10-kort och lyxa till det någon gång i veckan.

Har fått hem min älskade karl som dock är helt slut och ligger och halvsover i soffan. Men nu ska han väckas för nu är det riktigt söndagsmys med en kopp te och film!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Halloj gumman!!! Ville bara säga att jag saknar er massor!!!!

Vadå tjockångest, nu får du lägga av. Du är ju sååå fin och dessutom GRAVID med världens finaste mage!! Så kom inte och säg nåt annat.... grrr

Kul att du iaf hade trevligt, så att du inte tog dig iväg helt i onödan. Kanske kan vi åka dit nån gång när vi är och hälsar på, det skulle vara supermysigt!!

Hoppas vi ses snart. Hälsa gubben! Kram till er alla!!! Puss

Jenny sa...

Jag sakner er med! Nästa gång ni kommer till Stockholm är vi nog tre. Men då får killarna ta hand om barnen så går vi på spa och myser. Det bestämmer vi tycker jag!
Hoppas att allt är bra med er!
Love you