tisdag 27 april 2010

Barnkalas

Idag har Viggo haft sitt första barnkalas tillsammans med tre andra ettåringar. Det var ganska tydligt att de just har blivit lite större; det springs, ramlas, skriks och bankas med grejer jämfört med för ett halvår sen då det var ganska lugnt och stilla och de satt på sin plats. Man kan väl säga att vi morsor också utvecklats lite, en vurpa och tårar hade för ett halvår sedan fått oss själva att fälla en tår medan vi nu härdat ropar över axeln "det gick bra, ingen fara!" och återgår till det vi höll på med.

Viggo hade blandade känslor för det här med kalas, han tyckte han fick lite för lite uppmärksamhet och gillade inte att polarna drog honom i örat. Å andra sidan var det gott med tårta och han utdelade och tog emot en och annan kram från de andra småttingarna.

Tårta till mellis hör inte till vanligheterna.

Viggo tycker Neos lockar är mumsiga. Puss på dig!

När man är gnällig och ens egen mamma inte orkar kånga runt på en får man byta ut henne. Mamma Lisa var mycket snällare. Nila är med på ett hörn.

3 kommentarer:

Milos mamma sa...

Ååh, stort grattis till Viggo!! Massa kramar från mig och Milo

Jenny sa...

Viggo tackar och bockar. Men han fyllde redan för en månad sedan. Sen dess har vi försökt få till kalas men alla barn har varit sjuka om vartannat. Ja du vet ju hur det är!
Kramar till dig

madeleine sa...

Grattis i efterskott till viggo! Och tack så mkt för att du puchar mej!Det är fasen inte lätt ibland... Jätte många kramar