måndag 8 juni 2009

Social helg

Har haft en social helg. I fredags var en jobbarkompis till Peter över på Viggo-inspektion, tanken var sedan att vi skulle träffa Jenny och Kristofer och Lisa och Johan som var i Stockholm och hälsade på. Istället knackade några grannar på, ni vet sådana grannar man brukar träffa på parkeringen, småprata med och slänga ur sig "Ni måste komma förbi någongång". Våra grannar hade alltså tagit oss på orden och kikade förbi. Kul och skönt "o-stockholmskt"! Vi hade jättetrevligt och de gick inte hem förrän på natten. Det pinsamma är att vi inte vet vad de heter... de har säkert sagt det för längesen någongång och nu känns det som om vi har överskridit den tidsgräns där det är befogat att be dem presentera sig.
På lördagen gjorde vi ett nytt försök att träffa Gbg-besöket, det gick sådär. Till slut kom de över till oss och kollade på fotbollen.

1 kommentar:

Isabell sa...

Hahahaha kanner sa val igen det dar med grannar som man borde komma ihag namnen pa men helt glomt bort... Jag kor nu lite ordlekar for att komma ihag, typ, later likadant som en italiensk stad pa B... :)