måndag 29 juni 2009

Helgrapport

Har haft en jättemysig helg- fint sommarväder och fint besök. Stefan och Jonna kom på fredagkvällen så då hann vi inte göra så mycket men på lördagen utnyttjade vi vädret genom att åka till Vaxholm och strosa runt och på kvällen grillade vi älgfilé. Söndagen var vi hemma hos oss, nere vid vattnet, innan de åkte hem på eftermiddagen. Självklart hann vi med att prata en massa- jag och Jonna pratade om graviditet och livet i allmänhet medan killarna mest diskuterade operativsystem, ljudsystem till bilen och sånt där. Varför blir det alltid så? I sommar åker vi nog ner till Skåne och hälsar på dem ett par dagar.
Även om jag älskar det varma vädret så önskar jag faktiskt att det blev lite svalare nu. Viggo tycker inte alls om det; svetten rinner och han blir alldeles trött och hängig. Vi har tyvärr en alldeles för varm lägenhet också så det är svårt att hitta någon sval plats. Idag ska vi nog försöka hitta någon plats i parken att svalka oss på.

Stefan och Viggo
Mamma och Viggo
Stefan och Jonna tar vagnkörkort i Vaxholm.
Viggo fick superfina kläder från Stefan och Jonna, värsta San Tropez-outfitten!

1 kommentar:

Stefan & Jonna sa...

Hej på er!

Vi tackar allra ödmjukast för en helt underbar helg i alla avseenden! Verkligen kul att få umgås lite med er och framför allt att äntligen få träffa Viggo, även om han bitvis verkade smått tveksam till umgänge med farbror... ;o) (jag tar det inte alltför personligt, skyller det mesta på värmeböljan...)

Det här får vi göra om snart och ni är såklart hjärtligt välkomna ner till oss så snart det passar!

Gör en liten mag-prutt på Viggo från oss!
;o)