torsdag 10 maj 2012

Kort resumé

Denna blogg har helt klart misskötts. Ett inlägg i veckan är typ det som hinns med. Just nu tar bloggandet mer energi än det ger och tanken på att faktiskt ta en ordentlig paus har slagit mig. Samtidigt är det roligt att själv kunna gå tillbaka och läsa, särskilt nu när barnen är små.

I helgen var barnens mormor och morfar här på snabbvisit. Viggo var lite krasslig men vi kom ändå iväg på en liten utflykt till en mc-butik. Vet inte om det kommer bli nåt köp, men som vanligt när det börjar bli varmare blir P sugen att köpa (kanske särskilt i år som kontrast till ökad bajsblöjefrekvens...).

I veckan har vi även haft Sara och Matilda- dejt. Vi kör en del av Stockholm i taget med våra barnvagnar. I tisdags blev det sammanlagt nästan 2 mil, mestadels runt norrmalm och centrum. Nästa vecka blir det troligtvis Kungsholmen igen och barnvagnsjogging.

Hade också finbesök av Maria och en gammal kompis, Isabell som var på Sverigebesök (hon jobbar på Irland i vanliga fall). Så himla roligt varje gång vi ses även om det blir sällan (senast när V var nyfödd). Riktiga vänner behöver man inte träffa så ofta, man kan ta upp tråden där man släppte den sist i alla fall.


Inga kommentarer: