torsdag 10 september 2009

Skuldsatta över öronen...

... men lyckliga! Nu har vi ett alldeles eget hus där vi kan springa i trappan, sprida ut våra saker i flera rum, avnjuta middagar på vår altan och låta Tussen kan tulta runt på sin alldeles egna gräsmatta.
Senast 11 december ska vi flytta in, nu är det bara att få iväg lägenheten också. Om det är nån som är sugen är det bara att slå en pling!

11 kommentarer:

Tessan sa...

Va, är det klart, vann ni budgivningen?!?! :o)) Men GRATTIS GRATTIS, vad roligt och spännande! Vi vill gärna veta så mycket som möjligt och gärna bilder ;o) ÄNTLIGEN, som ni har letat!!!!!
Åååå vad roligt....

Nu har du verkligen samlat många vuxenpoäng :P

Puss puss

Madeleine sa...

Åh grattis!! Så j-vla kul med hus! ja vill också ha... Får nog nöja oss med lägenhet några år till! Hoppas ni haft en bra dag, Lillan hälsar Viggo ;-) kraamis

diana sa...

Åh, GRATTIS!

mia sa...

Grattis! Vad roligt :) vart ligger huset?

Jenny sa...

Tackar tackar! Det känns faktiskt jättebra och obeskrivligt skönt att slippa lägga hälften av vår vakna tid till att kolla hemnet och springa på visningar. Huset ligger i Sollentuna/Gillbo som var det område vi kände starkast för efter att ha åkt runt och känt efter.
Tessan- nu finns det massor med plats till er också!

Tessan sa...

Jaaa, det ser vi fram emot :o))

Emmie sa...

Grattis till nya huset! jag & min är ju lite intresserade av en lägenhet.. men det blir inget flytt till sverige förän nästa höst, tidigast. Däremot är jag/vi mycket intresserade av att komma på en sån där middag på er altan och snusa på bebisen! =) hehe hoppas ni har det helt underbart! puss & kram / Emmie

Madeleine på Babylooba sa...

Stort stort grattis! Det måste vara underbart att vara nybliven husägare. Jag är riktigt avis =)

Tova sa...

Vad härligt :)
själv ska jag och pojkvännen flytta till en större lägenhet i höst, lite mer utrymme krävs då vi väntar första barnet i januari ;)
en spännande tid ligger alltså framför en... lycka till med allt!
kram

Jenny sa...

Emmie- såklart ni ska hänga på altanen! Hade ni tänkt flytta till Sthlm sen eller blir det tillbaks till Ösd? Kram!

Tova- Grattis till magen! Jag kan av egen erfarenhet säga att det är bra med lite extra space. Man kan ju tänka att en liten bebis inte tar så stor plats... men det är sjukt hur mycket utrymme som behövs för att få plats med allt! Kram!

Sandra på Ön sa...

Men åh vad roligt! Grattis!